In februari 2014 heb ik mijn eigen auto en motor verkocht om hiervan 3 auto’s terug te kopen en een kleine werkplaats in te richten in de schuur van mijn vader. Met hulp van vrienden en familie lukte het in korte tijd een aantal auto’s op voorraad te krijgen en via de zelfgemaakte website aan te bieden. Vanuit de Boomkwekerij in Hazerswoude-dorp ontstond MarktAUTO!

Mijn eerste klant vroeg mij of ik voor hem een VW Passat in een specifieke uitvoering kon zoeken, omdat hij die zelf niet kon vinden. Ik stelde hem voor om in Duitsland te kijken. Daar hebben wij die auto inderdaad gevonden en zelf opgehaald. Voordat we de auto meenamen naar Nederland heb ik hem helemaal nagekeken. Deze combinatie ben ik gaan uitbouwen, met succes!

Omdat het werk steeds meer werd, kwam Huib als eerste erbij om in werkplaats te helpen en verhuisden we in februari 2016 naar Alphen aan den Rijn. Deze stap naar een prachtige locatie werd door velen afgeraden maar met de constante kwaliteit die we leveren zijn we inmiddels uitgegroeid tot een goed geolied team van 12 vakmensen!

Voor de verkoop en werkplaatsreceptie staan Nico, Tom en Mark voor u klaar.

Met vriendelijke groet en veel autoplezier,
Mark van Gemeren

P.s. Ook voor Onderhoud, Reparaties, Aircoservice, Schade reparatie, Apk en onze Poetsservice helpen Dion, Edward, Huib, Rob en Bas u graag!

MarktAUTO team

MarktAUTO team

Foto werkplaats

Historie foto’s

Deze pagina delen